PaulenMoos.reismee.nl

Vlees en vis

Dag 19

Onze laatste dag in Miami is aangebroken, wat gaan we doen? We twijfelen tussen naar de Key's rijden (als het bewolkt is) of een dagje Zoo, strand, winkelen + sushi eten. Het leuke van de Key's is dat het allemaal eilandjes zijn waar je naartoe rijdt via 43 bruggen, totaal iets van 250 km en je eindig op 90 mile voor de kust van Cuba. Het leuke van de Zoo en zo is dat we lekker buiten kunnen zijn, lekker relaxed doen en toch nog iets van Miami meekrijgen. We besluiten dan ook voor het 2e te gaan (ook nadat we mijn pappa nog even aan de telefoon hebben gehad). We pikken in een zaakje wat broodjes op en rijden dan richting dierentuin. Wel een stukkie rijden maar dat zijn we onderhand gewend. Bij de dierentuin aangekomen weten we niet wat we zien, een EEEENNNNOOOORRRRMMMMEEEEE parkeerplaats, het lijkt alsof heel Miami hier kan parkeren. Het lijkt nu wat overdreven omdat er vandaag 50? auto's staan maar wie weet.... Op Internet hebben we diverse reviews bekeken over de dierentuin omdat een insider (MV J ) ons had verteld dat de dierentuin niet veel aan was. De meningen op Internet waren ook verdeeld, sommigen vonden het geweldig, anderen vonden dat je teveel moest lopen (zal wel een Amerikaan geweest zijn...). Dus we waren zeer nieuwsgierig wat te zien zouden krijgen. Laat ik het achteraf zo zeggen, wij vonden het erg leuk! Ja, je moest veel lopen maar dat vinden wij niet erg. Ja, er waren niet al te veel beesten en sommigen lagen door het hete weer op ape-gapen. Maar het park zelf was mooi aangelegd, prachtige planten, een hele grote Aviodrome met prachtige vogels en planten, ontzettend goed (lees bloedheet) weer, zeker de moeite waard.... En zeg nou zelf, we hebben toch mooie foto's gemaakt?!

Na het rondje dierentuin, waar wij overigens doorweekt van het zweet uitkwamen, hebben we ons laten opdrogen in de Dolphin Malls. Hier zou nl. nog een schoenenzaak zijn waar ze Ed hardy schoenen verkopen. Ed Hardy???? Ja, Ed Hardy, ff Googlen met z'n allen... Nou heb ik al EH schoenen gekocht maar dat zijn officiele herenschoenen en die ontzettenddddddddddddd leuke rose gympen wil ik ook heel graag hebben!!! Maar helaas, ook hier geen size 11 (gewoon maatje 41 hoor!) te vinden. Wat schoenen aangaat voel ik me hier soms een freak. Size 11?? No no, only 10, size 11 not for women..... Nee, ze hebben hier wel size 28 konten en buik maar een schoenmaatje meer kennen ze hier niet, heel vaag.. Nou ja, anyway, geen EH schoenen meer dus maar nog wel een paar hele andere gave schoenen, nu maar hopen dat de koffer nog steeds dichtgaat. Op weg naar de Mall hebben we trouwens heel slecht weer onderweg gehad, niet normaal. Je kon geen hand voor ogen zien door de regen! En een plassen en een water, de maximale snelheid op de weg werd echt iet gehaald hoor.. Heel voorzichtig aan, we hebben zelfs een afrit gemist omdat we de borden en belijning niet zagen.

Na deze leuke intermezzo stellen we onze TomTom in op Boca Raton. Hier zit een door mijn vader aangeraden sushitent en de meeste mensen wel dat wij sushi-addicts zijn. Dus hop, 40 minuten rijden... En ja hoor, gevonden! Een leuk klein tentje, mooi ingericht en het eten, waaaaanzinnig! Bijna net zo lekker als in ons tentje in Australie, sorry pa, maar zeker de moeite van het rijden waard! De terugreis naar Miami bedroeg nl. 55 minuten, wat je al niet over moet hebben voor wat stukjes rauwe vis....

Reacties

Reacties

WILLY PA

TOCH LEUK DAT JULIE DAAR OOK EVEN ZIJN GEWEEST.
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!